Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
» Polityka prywatności

Polecamy

MÓJ DZIEŃ W PRZEDSZKOLU

MÓJ DZIEŃ W PRZEDSZKOLU 399,00 zł brutto324,39 zł netto

REPREZENTACYJNA CHUSTA PRZEDSZKOLNA

REPREZENTACYJNA CHUSTA PRZEDSZKOLNA 8,50 zł brutto6,91 zł netto

MÓJ DZIEŃ W PRZEDSZKOLU

MÓJ DZIEŃ W PRZEDSZKOLU 399,00 zł brutto324,39 zł netto

123

Kontakt

  • MATI MATCZYŃSKA IRENA
    NIP: 779-147-90-88
  • E-mail:info@matmati.pl
  • Telefon601795007
  • Godziny działania sklepukontakt telefoniczny pon-pt. 8-20 sob. 9-14

Polityka prywatności



Polityka prywatności
Przedsiębiorca prowadząc działalność gospodarczą gromadzi (m.in. na potrzeby wysyłki zakupionego asortymentu i zawarcia umowy na odległość) dane osobowe klientów. W ten sposób automatycznie staje się administratorem danych (wg ustawy o ochronie danych osobowych) i zobowiązuje się do chronienia prywatności konsumentów. Oznacza to konieczność zabezpieczenia danych osobowych przez ich udostępnianiem osobom nieuprawnionym, ochrony danych przed zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem oraz zgłoszenia posiadanych zbiorów danych osobowych klientów Generalnemu Inspektorowi Ochrony Danych Osobowych (GIODO). Ważną rzeczą jest aby w sklepie zawarte były informacje na temat praktyk jakie są stosowane w sklepie w celu ochrony prywatności i danych klientów. Poniżej zamieszczamy przykładową treść strony z Polityką prywatności.

Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszystkie dane osobowe, które zostały nam przekazane są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu na jaki klient wyraził zgodę. Jeżeli podczas rejestracji nie wyrazisz zgody na przetwarzanie danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zagwarantować dostępu do wszystkich funkcji naszego sklepu - w tym również składania zamówień na asortyment sklepu.

Prosimy pamiętać, że masz prawo w każdej chwili do aktualizacji lub usunięcia swoich danych osobowych. W przypadku zarejestrowanych klientów sklepu zmian można dokonać poprzez edycję w Panel klienta. W przypadku klientów niezarejestrowanych lub w przypadku chęci usunięcia danych prosimy o kontakt z nami.

Zapewniamy, że nasza firma przestrzega polityki bezpieczeństwa danych osobowych. Twoje dane są u nas bezpieczne i dokładamy wszelkich starań aby poziom świadczonych przez nas usług był na jak najwyższym poziomie i gwarantował jak największe bezpieczeństwo.

Administratorem danych osobowych jest:
MATI IRENA MATCZYŃSKA
60-159 POZNAŃ
GALILEUSZA 12A/16

Sklep realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób

1. Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje.
2. Poprzez dodatkowe zbieranie informacji o parametrach połączania (adres IP).
3. Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików "cookies". Szczegóły działania plików "cookies" w naszym sklepie opisane są w Informacji o cookies.

Jakie dane osobowe są nam potrzebne ?

1. Podczas rejestracji konta w naszym sklepie prosimy o podanie danych niezbędnych do założenia konta, dzięki czemu nie musisz przy każdym kolejnym zakupie tracić czasu na ponowne wypełniania całego formularza zamówienia. Zarejestrowany klient po zalogowaniu ma również możliwość wyświetlenia historii dokonanych zakupów.
2. Złożenie zamówienia - w trakcie składania zamówienia prosimy o podanie nam danych niezbędnych do realizacji zamówienia, które w przypadku zarejestrowanych i zalogowanych Klientów częściowo pobierane są automatycznie z danych podanych przy rejestracji.

W przypadku subskrypcji newslettera oraz wyrażenia zgody na jego otrzymywanie podczas rejestracji konta lub skorzystania z formularza bezpośrednio na stronie sklepu, prosimy jedynie o podanie adresu e-mail, na który będą przesyłane informacje handlowe. W każdej chwili możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera logując się na swoje konto w sklepie lub klikając link anulujący subskrypcję i znajdujący się w stopce każdego newslettera.

Ochrona Twoich danych osobowych

Dostęp do Twoich danych osobowych mają tylko pracownicy sklepu, którzy zostali przeszkoleni zgodnie z polityką bezpieczeństwa danych osobowych i podpisali stosowne zobowiązania zobowiązujące ich do ochrony. Zastosowaliśmy środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych zgodnie z wymaganiami określonymi w przepisach o ochronie danych osobowych.

Udostępnienie danych

1. Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.
2. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby.
3. Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez sklep upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania.

Kontakt

Jeżeli zachodzi taka potrzeba kontaktujemy się z Tobą korzystając z podanego podczas rejestracji e-maila, a tylko w szczególnych sytuacjach korzystamy z podanego przez Ciebie numeru telefonu. W przypadku wątpliwości lub pytań dotyczących polityki prywatności i bezpieczeństwa Twoich danych osobowych zachęcamy do kontaktu z nami.

Zmiana polityki bezpieczeństwa

Zastrzegamy sobie prawo zmiany polityki prywatności, o ile będzie wymagać tego obowiązujące prawo, ulegną zmianie warunki technologiczne funkcjonowania sklepu lub zmiana będzie wprowadzać standard wyższy od minimum wymaganego prawem. O takiej zmianie powiadomimy Cię drogą elektroniczną (na wskazany przy rejestracji e-mail). Powiadomienie zostanie wysłane co najmniej na 30 dni przed wejściem w życie nowej polityki prywatności.
Polityka prywatności
Przejdź do strony głównej

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Statystyka

  • Ilość produktów: 369
  • Ilość promocji: 0
  • Ilość nowości: 141
  • Aktualnie klientów na stronie: 1
  • Sklep odwiedziło: 90540 klientów
  • Sklep działa od: 06-12-2014
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl